1. Eva – Zorgcoördinator met een Hart voor Mensen:
  Als zorgcoördinator is Eva het kloppende hart van Zeeuws Lef. Met een warme glimlach en een luisterend oor, staat ze altijd klaar om de bewoners te ondersteunen. Eva geniet van lange wandelingen op het strand en deelt graag haar passie voor koken met anderen.
 2. Jasper – Creatieve Culinaire Tovenaar:
  Jasper, onze chef-kok met een passie voor creativiteit en smaak, tovert dagelijks heerlijke gerechten op tafel. Met zijn vindingrijkheid weet hij altijd een culinair feestje te creëren, of het nu binnen is of bij een buiten-BBQ. Buiten het werk is Jasper een enthousiaste surfer.
 3. Nina – Multitasking Wonder en Sfeerbrenger:
  Nina is een multitasking wonder en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt bij Zeeuws Lef. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen of het bijdragen aan de gezellige sfeer in Het Honk, Nina heeft het in de vingers. Ze houdt van dansen en brengt altijd een vleugje energie met zich mee.
 4. Lucas – Technische Tovenaar met een Knipoog:
  Lucas, onze technische tovenaar, zorgt ervoor dat alles soepel draait in Zeeuws Lef. Van reparaties tot het creëren van sfeervolle verlichting, Lucas heeft een oog voor detail en een vleugje humor. Buiten het werk is hij een fervent tuinier.
 5. Sophie – Verbindende Vriendelijkheid in Personeelszaken:
  Sophie, onze vriendelijke kracht achter personeelszaken, is altijd bereid om te luisteren en te ondersteunen. Met haar warme persoonlijkheid en organisatietalent houdt ze de band tussen het team sterk. In haar vrije tijd geniet Sophie van schilderen en boeken lezen.
 6. Ruben – Avontuurlijke Natuurliefhebber en Begeleider:
  Ruben, een echte natuurliefhebber, brengt zijn liefde voor buiten zijn mee naar Zeeuws Lef. Als begeleider neemt hij bewoners mee op avontuurlijke fietstochten en wandelingen in de natuur. Buiten het werk kun je Ruben vinden op de fietspaden van de regio.
 7. Lara – Creatieve Geest en Activiteitenplanner:
  Lara, onze creatieve geest en activiteitenplanner, zorgt ervoor dat elke dag bij Zeeuws Lef bijzonder is. Met haar creativiteit organiseert ze diverse en leuke activiteiten voor de bewoners. In haar vrije tijd experimenteert Lara graag met schilderen en DIY-projecten.

Samen vormen deze zeven unieke individuen het hart en de ziel van het Zeeuws Lef-team. Met hun diverse talenten en passies creëren ze een warme en gastvrije omgeving voor alle bewoners.