Ons Team met Zeeuws Lef!

Welkom bij ons team, gedreven door passie, toewijding, en een flinke dosis Zeeuws Lef. Wij zijn een hechte groep van 10 collega’s die zich inzetten voor de individuele groei en ontwikkeling van onze bewoners. Ons team bestaat uit diverse professionals, waaronder een coördinator en meerdere ervaren begeleiders.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze uitgebreide opleidingsachtergrond op zowel HBO- als MBO-niveau, maar ook onze kennis van autisme en de impact ervan op het dagelijks leven. Wij streven naar groei door ons voortdurend bij te scholen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autisme.

Onze begeleiding is uniek doordat we niet alleen streven naar zelfstandigheid op persoonlijk en maatschappelijk gebied, maar ook naar het opbouwen van vertrouwensvolle relaties. Elke bewoner heeft een begeleider met wie alles bespreekbaar is, waardoor maatwerkbegeleiding gegarandeerd is. Of het nu gaat om huishoudelijke ondersteuning, sociale en emotionele ondersteuning, crisishulp, of begeleiding bij het plannen van activiteiten en koken – wij bieden zorg op maat volgens ‘de Bedoeling’.

Bij ons gaat het verder dan zorg. Het gaat om het stimuleren van persoonlijke ontplooiing en het bieden van een veilige omgeving met een flinke portie Zeeuws Lef.